Besiktning

Besiktning av pallställ & all typ av lagerinredning

Visste du att det finns krav på periodisk kontroll, även kallat besiktning, av dina pallställ & lagerinredning var 12:e månad? Oroa dig inte, vi på Roger Wallström Montage har två utbildade & behöriga besiktningsmän med lång erfarenhet av trygga arbetsplatser för era medarbetare. Vi har självklart befogenhet att genomföra besiktning & service på redan monterad lagerinredning vid exempelvis byte av lokal och lager.

Med våra välutbildade, behöriga och ansvarsfulla besiktningsmän vet vi exakt vad som krävs för att lagerinredning och pallställ vi besiktigar ska bli godkända! Våra besiktningar av lagerinredning dokumenteras tydligt i ett protokoll så ni som kund ska känna er trygga & koll på utfallet efter utförd besiktning.

Vi erbjuder självklart reparation, service och ombyggnation av lagerinredning & pallställ om det skulle visa sig att något vid besiktning inte uppfyller säkerhetskraven.

Vi på Roger Wallström Montage utför givetvis våra besiktningar av kunders pallställ & lagerinredningar enligt Europastandarden SS-EN-15635:2008 montage, drift och underhåll.